
Opel’in SUV’u elektriklendi
Alameti farikası siyah motor kaputu. Sadece hibrit Grandland’a özgü bu donanımın opsiyon fiyatı 300...
Tam bir Porsche
Sekizinci nesil Porsche 911, mevcut modele göre hem daha güçlü, hem daha hızlı, hem de daha teknolojik. Dijital özellikleri artırılan yeni Porsche 911’de artık ıslak havalardaki sürüş güvenliğini artıran “Wet” modu da yer alıyor.
VW’nin en güzel hali
Torinolu tasarım firması Italdesign, sadece dünyanın en sıra dışı spor otomobillerini üretmekle kalmıyor, VW Grubu’nun geleceğini şekillendiren bir düşünce kuruluşu olarak da görev yapıyor. Yeni Zerouno ile bize özel bir sürüş izlenimi.
Gidiyor, şarj oluyor, şarj oluyor, şarj oluyor…
Elektrikli otomobille yollarda: Jaguar i-Pace’i günlük yaşam şartlarında test ediyor ve elektrikli otomobilin uzun yola uygunluğunu araştırıyoruz.
Focus’ta artık Co-Pilot’unuz var
4. nesliyle birçok yeniliğe kavuşan Ford Focus’un en çok öne çıkan özelliğiyse Co-Pilot yardımcı asistan sistem. Peki nedir bu Co-Pilot?
Bunu cevabı: Seviye 2 otonom sürüş imkanı sunan yardımcı sistemler.
Mercedes, ilk CLA’dan 750 bin adet sattı. Hem de sedan ve stationlar artık out olmaya başlamasına rağmen.
Alameti farikası siyah motor kaputu. Sadece hibrit Grandland’a özgü bu donanımın opsiyon fiyatı 300...
Ford Ranger Wildtrak modeline 10 vitesli otomatik şanzımanın getirdiği artıların başında, dengeli bi...
Çamurda isyan! Cüce tavşan, majestelerine baş kaldırıp kaportasına tükürüyor. Bakalım Japon dağ keçi...
Mercedes’in Şanghay’da sergilediği 4 kapılı A Serisi konsepti, özellikle tasarımıyla beğeni topladı....
AUDI Hepsini Geride Bıraktı
...
Aventador S'deki en büyük yenilik olan 4 tekerlekten yönlendirme, sürüşü daha da keskinleştirecek....